• panyambung kabel
  • nn2
  • nn3
  • nn4
  • nn5
  • nn6

Aplikasi Praktis

kabel lug

kabel lug

LEBIH DETAIL
Insulasi Piercing Connextor

Insulasi Piercing Connextor

LEBIH DETAIL
clamp alur paralel

clamp alur paralel

LEBIH DETAIL
insulator jeung grounding rod

insulator jeung grounding rod

LEBIH DETAIL
suplai

Kami nyayogikeun sajumlah komprehensif solusi kualitas,
aplikasi, jeung produk pikeun minuhan umum,
spesialis sareng syarat khusus tina kabel,
jaringan serat optik sareng utilitas.

  • ngeunaan

Tentang Kami

Yongjiu Electric Power Pas Co., Ltd.diadegkeun dina 1989. Éta produsén profésional domestik primér tina pas kakuatan listrik jeung aksésori kabel.

Kalayan fasilitas pangolahan mesin canggih sacara internasional sareng tim insinyur anu berpengalaman, Yongjiu sanggup ngahasilkeun rupa-rupa produk sareng nyayogikeun jasa khusus pikeun nyumponan standar régional di nagara anu béda.

Kerjasama Brand