• 53ce29f2

Tentang Kami

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. didirikeun taun 1989. Éta mangrupikeun produsén propésional domestik utami pas listrikna listrik sareng aksésori kabel.

Kalayan fasilitas pamrosésan mesin anu maju sacara internasional sareng tim insinyur anu berpengalaman, Yongjiu sanggup ngahasilkeun sababaraha produk sareng nyayogikeun jasa khusus pikeun minuhan standar régional di sababaraha nagara.

Mitra

  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (2)
  • logo (3)
  • logo (3)
  • Web
  • logo (4)
  • logo (5)
  • logo (6)