Asesoris Preformed

  • Preformed dead end

    Tukang buntu preformed

    ♦ Bahan: Panas beusi galvanis beusi, alloy aluminium sareng waja claded aluminium.

    ♦ Modél : YJCB

    ♦ Diaméter beuheung : 85㎜

    ♦ Panjang rujukan: 490-575㎜