Taros Kami

Yongjiu Electric Power Pas Co., Ltd.

Alamat

Zona Industri Jiaxi, Kota Liushi, Kota Yueqing, Propinsi Zhejiang, Cina

Surélék

Surélék:John@yojiu.com

Telepon

Telepon: +86 577 6178 7888

Whatsapp: 0086-13736738013

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami