Tentang Kami

factory

Saha urang

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. didirikeun taun 1989. Éta mangrupikeun produsén panerapan domestik utama listrik pas listrik sareng aksésori kabel.

Kalayan fasilitas pamrosésan mesin anu maju sacara internasional sareng tim insinyur anu berpengalaman, Yongjiu sanggup ngahasilkeun sababaraha produk sareng nyayogikeun jasa khusus pikeun minuhan standar régional di sababaraha nagara.

Naon anu urang lakukeun

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. khusus kana R&D, produksi sareng pamasaran kabel lug & konektor kabel, pas garis, (Tambaga, aluminium sareng beusi), aksésoris kabel, produk plastik, arrester lampu sareng insulator kalayan kualitas anu disatujuan pikeun matuh. ISO9001.

Museurkeun perhatian kana inovasi, perusahaan urang parantos hasil ngembangkeun ratusan produk.

Naon urang difokuskeun

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. mangrupikeun palanggan fokus sareng khusus dina nyayogikeun solusi anu paling cocog dumasar kana sarat anu béda ti unggal pasar.

factory

factory

Jaringan Marketing Global

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. parantos ngadegkeun jaringan jasa pamasaran anu asak di langkung ti 70 nagara sareng daérah di sakumna dunya.

Pamastian kualitas

1. Unggal bahan baku ngagaduhan laporan tés.
Peralatan 2.Advanced pikeun mesin presisi kualitas.
3. Parabot tés kumplit mastikeun kinerja produk minuhan standar sareng raket patalina sareng laboratorium anu diakreditasi sacara internasional.
4. Standar pamariksaan kualitas ketat ngagaduhan prosedur kualitas anu ketat dina awal produksi, di tengah produksi sareng dina parantosan bungkus.
Sertipikat 5.ISO9001.