Tentang Kami

pabrik

Saha urang

Yongjiu Electric Power Pas Co., Ltd. diadegkeun dina 1989. Ieu mangrupakeun produsén profésional domestik primér pas kakuatan listrik sarta aksésori kabel.

Kalayan fasilitas pangolahan mesin canggih sacara internasional sareng tim insinyur anu berpengalaman, Yongjiu sanggup ngahasilkeun rupa-rupa produk sareng nyayogikeun jasa khusus pikeun nyumponan standar régional di nagara anu béda.

Naon urang ngalakukeun

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran kabel lug & konektor kabel, pas garis, (Tambaga, aluminium sareng beusi), aksésori kabel, produk plastik, penahan cahaya sareng insulator kalayan kualitas anu disatujuan sasuai ISO9001.

Fokus perhatian dina inovasi, parusahaan urang geus hasil ngembangkeun ratusan produk.

Naon urang difokuskeun

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. fokus kana palanggan sareng khusus dina nyayogikeun solusi anu paling cocog dumasar kana sarat anu béda ti unggal pasar.

pabrik

pabrik

Jaringan Pamasaran Global

Yongjiu Electric Power Fitting Co., Ltd. parantos ngadegkeun jaringan jasa pamasaran anu dewasa di langkung ti 70 nagara sareng daérah di sakumna dunya.

Pamastian kualitas

1.Every bahan baku boga laporan test.
2.Advanced parabot pikeun kualitas precision machining.
3.Complete parabot nguji mastikeun kinerja produk meets standar sarta raket patalina jeung laboratorium internasional accredited.
4.Strict standar inspeksi kualitas boga prosedur kualitas ketat dina awal produksi, di tengah produksi jeung dina parantosan bungkusan.
5. Sertipikat ISO9001.