Warta

  • Low-Cost Generasi Daya: Solar + Panyimpenan énergi

    Low-Cost Generasi Daya: Solar + Panyimpenan énergi

    Biaya listrik per kilowatt jam "solar + panyimpen énérgi" di nagara-nagara Asia Wétan langkung handap tina pembangkit listrik gas alam. gas alam...
    Maca deui
  • kumpulan produk clamps kabel serat optik

    kumpulan produk clamps kabel serat optik

    Kumpulan produk clamps kabel serat optik 1, ACC FTTH serat optik clamp The serelek kawat clamp diwangun ku awak mandrel ngawangun sarta bail dibuka nu bisa dikonci kana awak clamp.Dijieunna tina nilon tahan UV pikeun jaminan umur min 25 taun.Alatna dipasang...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang tips hemat daya ieu?

    Naha anjeun terang tips hemat daya ieu?

    Ngirit listrik ①Aya seueur tips pikeun ngahemat listrik dina alat-alat listrik Nalika nganggo manaskeun cai listrik, hurungkeun sakedik dina usum tiis, sakitar 50 darajat Celsius.Lamun disetél panas peuting nalika listrik pareum, éta bakal leuwih hemat listrik poé saterusna.Don...
    Maca deui
  • NLL tipe listrik overhead kabel clamp gantung galur tegangan clamps

    NLL tipe listrik overhead kabel clamp gantung galur tegangan clamps

    NLL disambungkeun jeung insulator Naon tipena béda NLL tegangan clamp?NLL tegangan clamp bisa digolongkeun ku diaméter konduktor, aya NLL-1, NLL-2, NLL-3, NLL-4, NLL-5 (sarua pikeun runtuyan NLD).Garis kutub has diwangun ku fittings atanapi hardware anu béda....
    Maca deui
  • proyék PLTA munggaran Cina-Pakistan Koridor Ékonomi urang

    proyék PLTA munggaran Cina-Pakistan Koridor Ékonomi urang

    Proyék investasi PLTA munggaran tina Koridor Ékonomi Cina-Pakistan pinuh nempatkeun kana operasi komérsial Panempoan udara Stasion PLTA Karot di Pakistan (disadiakeun ku China Three Gorges Corporation) Proyék investasi PLTA munggaran di Koridor Ékonomi China-Pakistan,...
    Maca deui
  • Tinjauan sistem catu daya: jaringan listrik, gardu induk

    Tinjauan sistem catu daya: jaringan listrik, gardu induk

    Sambungan grid proyék kakuatan angin Kazakhstan invested ku pausahaan Cina bakal betah tekanan dina catu daya di Kazakhstan kidul Énergi listrik boga kaunggulan konversi gampang, transmisi ekonomis, jeung kontrol merenah.Ku kituna, dina jaman kiwari, boh ...
    Maca deui
  • china baud tipe galur clamp

    china baud tipe galur clamp

    The baud-jenis galur clamp dipaké pikeun ngalereskeun garis overhead ku éfék gesekan dihasilkeun ku tekanan nangtung tina screw U ngawangun jeung slot wavy of clamp nu.Naon téh clamp tegangan bolted?Biasana dianggo sareng pas sapertos clevis sareng socket socket dina jalur transmisi overhead ...
    Maca deui
  • Urang mawa haneut & cahaya nepi ka ahir dunya (Panyimpenan Énergi LiFePO4 Batré)

    Urang mawa haneut & cahaya nepi ka ahir dunya (Panyimpenan Énergi LiFePO4 Batré)

    Urang mawa haneut & lampu nepi ka ahir dunya Energy Storage LiFePO4 Batre Perkenalan Produk Batre panyimpen énérgi litium SBS nganggo batré LiFeP04 umur kerja anu panjang, sareng BMS kinerja luhur pikeun ngajaga sareng ngatur sistem batré, éta gaduh panggunaan anu langkung lega sareng umurna langkung panjang tibatan tradi. ...
    Maca deui
  • Nagara Uni Éropa "nyepeng babarengan" pikeun nungkulan krisis énergi

    Anyar-anyar ieu, situs wéb pamaréntah Walanda ngumumkeun yén Walanda sareng Jérman bakal babarengan ngebor lapangan gas énggal di daérah Laut Kalér, anu diperkirakeun ngahasilkeun angkatan munggaran gas alam dina ahir taun 2024. pamaréntah geus ngabalikeun sikap na ...
    Maca deui
  • Panas DIP Galvanized Turnbuckle Cicing Rod Cicing Jangkar Rod Ground Rod

    A tetep rod mangrupakeun sapotong hardened tina rod logam anu dipaké pikeun sustaining beban mékanis tina kawat tetep.Batang tinggal biasana disambungkeun kana kawat tinggal pikeun tihang listrik, nu lajeng disambungkeun ka jangkar taneuh.Kusabab mékanisme anu ageung ...
    Maca deui
  • kawat tambaga jeung alumunium teu bisa langsung disambungkeun

    kawat tambaga jeung alumunium teu bisa langsung disambungkeun

    Ieu mangrupikeun akal sehat dasar dina industri listrik.Bahan kawat tambaga sareng kawat alumunium béda sareng sipat kimiana béda.Kusabab tambaga jeung aluminium boga karasa béda, kakuatan tensile, kapasitas mawa ayeuna, jsb, lamun kawat tambaga jeung aluminium anu ...
    Maca deui
  • Jalur distribusi tegangan rendah sareng distribusi kakuatan situs konstruksi

    Jalur distribusi tegangan rendah sareng distribusi kakuatan situs konstruksi

    Garis distribusi tegangan-rendah nujul kana garis anu ngirangan 10KV tegangan tinggi ka tingkat 380/220v ngaliwatan trafo distribusi, nyaéta, garis tegangan-rendah anu dikirim ti gardu induk ka alat-alat.Garis distribusi tegangan-rendah kedah dipertimbangkeun nalika ngarancang kabel ...
    Maca deui