Warta

  • Desain kabel batang Pertanian-saderhana nyederhanakeun pamasangan sareng ngirangan biaya sadayana

    Dina taun-taun ayeuna, paménta énergi matahari parantos tumuh salaku alternatif héjo pikeun pembangkit listrik dumasar-bahan bakar fosil tradisional, sareng tren alat pembangkit listrik tanaga surya parantos ngalih ka sistem anu ngagaduhan tapak anu langkung ageung sareng kapasitas produksi anu langkung ageung. Nanging, salaku kapas ...
    Maca deui
  • Ikon saham super: dina mobil pangsaéna dina sajarah NHRA [sareng Chevrolet]!

    Dan Fletcher (Dan Fletcher) mangrupikeun salah sahiji ngan tilu urang dina sajarah balap tarik. Anjeunna meunang langkung ti 100 kameunangan NHRA, nempatkeun anjeunna payuneun seueur legenda dina olahraga, sareng bersaing sareng John Force sareng Frank Manzo (Frank Manzo) janten kleub ekslusif. Anjeunna ogé hiji-hijina anu parantos nyapu ...
    Maca deui
  • Pamaén konci luhur analisa jero ngeunaan pasar kabel sareng konektor dina skala global.

    "Analisis panalungtikan pasar kabel sareng konektor nyayogikeun penilaian anu lengkep ngeunaan pasar kabel sareng konektor, anu kalebet kanyataan, wawasan anu wijaksana, data sajarah, sareng inpormasi pasar anu didukung sacara statistik sareng industri anu kabuktosan. Analisis pasar kabel sareng konektor ogé di ...
    Maca deui
  • What is a Dead-End Grip?

    Naon Pakem Buntu-Tamat?

    Pakem tungtung-tungtung mangrupikeun jinis perangkat keras garis kutub anu ngahubungkeun kana panon thimbles dina garis tiang sareng jalur komunikasi. Aranjeunna ngagaduhan desain khusus anu ngamungkinkeun transmisi dina anteneu, jalur transmisi, jalur komunikasi, sareng struktur bodo anu sanés. Bahan anu pabrik dianggo dina ...
    Maca deui
  • Tension Clamp

    Ketegangan Klem

    Clamp tegangan mangrupikeun salah sahiji jinis perlengkapan pakakas tegangan tunggal, éta utamina dianggo dina jalur transmisi overhead atanapi jalur distribusi. Clamp tegangan ogé disebut clamp galur tungtung bungkus atanapi clamp galur kuadran, éta mangrupikeun salah sahiji jinis klem garis transmisi. Kusabab bentuk sapuluh ...
    Maca deui
  • Suspension Clamp

    Gantung Clamp

    Gantung jepitan disebut ogé gantung jepitan atanapi gantung pas. Numutkeun kana aplikasi, jepitan gantung kalebet gantung jepitan pikeun kabel ABC, gantung jepitan pikeun kabel ADSS, gantung jepitan pikeun garis overhead. Clamp suspénsi mangrupikeun cariosan umum pikeun sagala jinis clamp whi ...
    Maca deui
  • Socket Clevis: An Ultimate Guide for Importers

    Soket Clevis: Pitunjuk Pamungkas pikeun Importir

    Naon ari Soket Clevis? Soket clevis ogé katelah basa socket mangrupikeun komponén anu teu integral tina téknologi garis kutub. Hal ieu ilahar dipaké dina garis overhead, jalur transmisi, sareng jalur listrik. Mangrupikeun komponén utama dina hardware garis tihang anu biasana nyambungkeun jinis soul insulato ...
    Maca deui
  • What is Guy Thimble for Pole Line Hardware

    Naon Guy Thimble pikeun Hardware Pole Line

    Guy thimble mangrupikeun perangkat keras garis tihang anu dirancang pikeun dianggo dina pita tihang. Aranjeunna dianggo salaku antarbeungeut anu dianggo pikeun nyambungkeun kawat lalaki atanapi tangkepan lalaki. Ieu umum dina garis kutub tungtung maot sareng jalur listrik. Salain tina kagunaan anu disebatkeun di luhur, si bodo thimble nyambungkeun clamp tegangan pikeun ngajagaan ...
    Maca deui
  • Bewara dihanca pabrik tina YONGJIU.

    YONGJIU Listrik POWER FITTING CO., LTD parantos neraskeun produksi normal. Punten ngahubungi abdi upami anjeun ngagaduhan sarat ngeunaan produk kami sapertos kieu.
    Maca deui
  • Naon anu anjeun peryogi kauninga Ngeunaan Pencegahan Kasakit NOVEL CORONAVIRUS (COVID-19)

    Aya wabah global virus corona ayeuna. Virus ieu sigana nyebarkeun ngalangkungan batuk, bersin atanapi kontak liur anu sanés. Metodeu ieu diperyogikeun salami periode epidemi Punten cobian pikeun ngirangan kagiatan luar dugi ka ...
    Maca deui
  • Pitunjuk pikeun masang konektor piercing insulasi

    Insulasi Piercing Connector (IPC) digunakeun pikeun nyambungkeun kabel voltase-twisted-voltage low voltase sareng voltase twisted-pair atanapi voltase low-voltage insulated (tambaga atanapi kabel aluminium) tanpa nyabut insulasi kabelna. Urang tiasa diajar metode pamasangan saderhana tina gambar ieu.
    Maca deui