FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik jeung ISO9001 certificated.

Sabaraha lami anjeun di industri ieu?

Urang ngahususkeun dina industri ieu ti 1989.

Dimana pabrik anjeun lokasina?

Pabrik kami aya di Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Cina.

Kumaha urang tiasa pariksa kualitas produk anjeun?

Kami ngagaduhan laporan tés sareng sertipikat anu aya hubunganana pikeun rujukan anjeun sareng sampel tiasa disayogikeun kana pamundut palanggan.

Naon istilah pembayaran?

T / T sacara umum sareng éta tiasa disawalakeun.

Kumaha waktos pangiriman?

Biasana éta bakal nyandak ngeunaan 15 ~ 20 poé pikeun produksi.

Sebutkeun standar pakét?

Éta gumantung kana produk, éta dibungkus ku karton atanapi kantong sacara umum.

Naha anjeun tiasa nawiskeun Bentuk A atanapi C/O?

Ieu sagemblengna euweuh masalah.Urang tiasa nyiapkeun dokumén relatif sateuacan kiriman.

Naha anjeun nampi nganggo logo kami?

Upami anjeun gaduh kuantitas anu saé, éta leres-leres henteu aya masalah pikeun ngalakukeun OEM.

Kumaha ngeunaan angkutan?

Lamun jumlah barang leutik urang biasana make TNT, DHL, FEDEX, EMS jeung sababaraha express anjeun ditawarkeun.Upami jumlah barangna ageung biasana kami nganggo FWD anu anjeun tawarkeun atanapi kami nyayogikeun.Boh ku laut atawa ku hawa OK.