FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang? 

Kami pabrik kalayan sertifikasi ISO9001.

Sakumaha lami anjeun di industri ieu?

Kami ahli dina industri ieu ti 1989.

Dimana pabrik anjeun ayana? 

Pabrik urang perenahna di Kota Wenzhou, Propinsi Zhejiang, Cina.

Kumaha urang tiasa mariksa kualitas produk anjeun?

Kami gaduh laporan uji jenis anu patali sareng sertipikat pikeun rujukan anjeun sareng conto na tiasa disayogikeun dina pamundut pelanggan.

Naon istilah pamayaranna?  

T / T sacara umum sareng éta tiasa disawalakeun.

Kumaha waktos pangirimanna? 

Biasana éta bakal nyandak sakitar 15 ~ 20 dinten kanggo produksi.

Ngawartosan standar paket? 

Éta gumantung kana produk, éta dibungkus ku karton atanapi kantong sacara umum.

Naha anjeun tiasa nawiskeun Formulir A atanapi C / O?   

Éta henteu aya masalah. Urang tiasa nyiapkeun dokumén relatif sateuacan kintun.

Dupi anjeun kersa nampi logo kami? 

Upami anjeun gaduh kuantitas anu saé, leres pisan henteu masalah pikeun ngalakukeun OEM.

Kumaha upami transportasi? 

Upami jumlah barang sakedik urang biasana nganggo TNT, DHL, FEDEX, EMS sareng sababaraha anu nyatakeun anjeun ditawarkeun. Upami jumlah barang ageung biasana urang nganggo FWD anu anjeun nawiskeun atanapi kami sayogi. Boh ku laut atanapi ku hawa teu kunanaon.